Det var da krangelen startet

En god latter forlenger livet sies det. Her er noen “det var da krangelen startet” vitser for å gjøre “livet ditt lenger”, jeg fikk trimmet lattermusklene av disse. Enjoy.

Det var da krangelen startet

vitser (5)Speilet:
Min kone sto naken foran soveromsspeilet og så på seg selv. Hun var ikke fornøyd med det hun så og sa til meg: “Jeg føler meg helt forferdelig. Jeg ser ut som jeg er gammel, feit og stygg. Jeg trenger virkelig at du gir meg et kompliment”.
Jeg svarte: “Synet ditt er pinadø nærmest perfekt”.
Det var da krangelen startet…

Restauranten:
Jeg tok med kona mi på en restaurant. Av en eller annen årsak tok kelneren bestillingen min først.
“Jeg vil gjerne ha en T-beinstek medium stekt”. Han svarte: “Er du ikke redd for kugalskapen?”
“Nei, hun kan bestille selv”.
Det var da krangelen startet…

vitser (2)Senga:
Min kone og jeg så på “Vil du bli millionær” mens vi lå i senga.
Jeg snudde meg mot henne og spurte: “Vil du ha sex?”
“Nei”, svarte hun. “Er det ditt endelige svar?”, sa jeg. Hun gadd ikke en gang å se på meg og sa bare “Ja”. Så da sa jeg: “Da vil jeg gjerne ringe en venn”.
Det var da krangelen startet…

Sofaen:
Kona mi satt seg ved siden av meg på sofaen mens jeg satt og trykket på fjernkontrollen.
Hun sa: “Hva er det på TV-en?”
Jeg svarte: “Støv”.
Det var da krangelen startet…

Ukens blonde
På en iskald vintermorgen satt ekteparetparet og hørte på lokalradioen mens de spiste frokost. Da hørte de nyhetsoppleseren si, -“Vi kommer til å få over tyve centimeter med nysnø i dag. Du må parkere bilen din på den siden av gaten som har ulike nummer, slik at brøytebilen kan komme frem å få ryddet!”
Så, som den gode husmor hun var, gikk hun ut å flyttet bilen slik som meddelt på radioen.
En uke senere mens de satt og spiste frokost, kom nyhetsoppleseren på lokalradioen igjen med følgende melding, -”I dag forventer vi at det kommer 25 centimeter med nysne. Vi anmoder om at dere parkerer bilen deres på den siden av gaten som som har partall slik at brøytebilen kan komme frem uten hindringer!” Så kona hun dro ut igjen og flyttet bilen til den siden av gaten hvor husene hadde partall.
Uken etterpå blåste det opp til storm. Mens kona og mannen inntok sin frokost som vanlig, mens de hørte på lokalradioen, hørte de nyhetsoppleseren annonsere, -“Vi forventer at det kommer til å komme 30 centimeter nysne i løpet av de neste 24 timene. For å hjelpe brøytebilen med å komme frem uhindret anmoder vi dere om å parkere…” Akkurat da gikk strømmen og de ble sittende i halvmørket mens radioen ble taus.
Kona ble veldig oppskjørtet og sa med et ansikt fullt av bekymring, -“Hva skal jeg gjøre nå, Arne? Hvilken side av gaten må jeg parkere nå, slik at brøytebilen kommer frem?” Da, med all kjærlighet og forståelse i stemmen, som menn som er gift med blondiner ofte svarer sin kjæreste eller hustru,
-“Hvorfor lar du ikke bare bilen simpelthen bli stående i garasjen denne gangen, kjære?”?
Det var da krangelen startet…

Blåveis  
– Jøsses… Åssen har du fått den enorme blåveisen da?
– Jo, det ska jeg si deg. Om freda’n ringte kona meg på jobben og ba meg kjøpe med noe som kunne få henne til å se sexy ut.
– Jaha..? Og hva kjøpte du da?
– En sixpack med øl og en liter vodka …
Det var da krangelen startet…

Jeg velger å avslutte med disse “det var slik krangelen startet” selv om de er på engelsk. 

Anniversary 1
My wife was hinting about what she wanted for our upcoming
Anniversary. She said, ‘I want something shiny that goes from 0 to 150 In about 3 seconds.’
I bought her a scale.
And then the fight started…

Anniversary 2
I asked my wife, “Where do you want to go for our anniversary?”
It warmed my heart to see her face melt in sweet appreciation.
“Somewhere I haven’t been in a long time!” she said.
So I suggested, “How about the kitchen?”
And that’s when the fight started….

Fishing
Saturday morning I got up early, quietly dressed, made my lunch,
Grabbed the dog, and slipped quietly into the garage.
I hooked up the boat up to the truck, and proceeded to back out into a Torrential downpour.
The wind was blowing 50 mph, so I pulled back into the garage, turned on the radio, and discovered that the weather would be bad all day.
I went back into the house, quietly undressed, and slipped back into bed. I cuddled up to my wife’s back, now with a different anticipation, and whispered, ‘The weather out there is terrible.’
My loving wife of 10 years replied, ‘Can you believe my stupid husband Is out fishing in that?’
And then the fight started …

Noise
A man and a woman were asleep like two innocent babies.
Suddenly, at 3 o’clock in the morning, a loud noise came from outside.
The woman, bewildered, jumped up from the bed and yelled at the man ‘Holy crap. That must be my husband!’
So the man jumped out of the bed; scared and naked jumped out the window. He smashed himself on the ground, ran through a thorn bush and to his car as fast as he could go.
A few minutes later he returned and went up to the bedroom and
screamed at the woman, ‘I AM your husband!’
The woman yelled back, ‘Yeah, then why were you running?’
And then the fight started….

Det var da krangelen startet

For flere vitser trykk på bildene nedenfor.


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment