Grove vitser, les på eget ansvar

Håper dere alle har hatt en fin uke, det er nå på tide med litt fredagshumor igjen, denne gangen grove vitser.

Grove vitser

Hvordan babyer blir til
En ung mor var gravid for andre gang og forsøkte å forklare hvordan det skjedde til den lille jenta si. Hun forklarte at en baby vokser i magen, og at det begynte med ett egg og en sædcelle som møttes. Pappa hadde sæden, og mamma hadde egget.

Så spurte jenta moren, «Hvis du trenger sæd og egg til å lage en baby, og egget allerede er i magen din, hvordan kommer sæden inn dit? Svelger du det mamma?»

Så svarte moren: «Hun gjør det hvis hun vil ha en ny selskapskjole.»

Her kommer et par om lille Per

Lille Per tar foreldrene sine på fersken i å ha samleie og spør, “Pappa! Hva er det du gjør?”
Faren svarer “Jeg fyller opp tanken på moren din.”
Lille Per svarer da “Ok. Men du burde skaffe deg en modell som er mer økonomisk. Postmannen fylte henne i dag tidlig.”

_________________________________________________________

Lille Per åpnet døren til foreldrenes soverom og utbrøt: Og dere som vil sende meg til psykolog fordi jeg suger på tommelen!

_________________________________________________________

En ansvarlig far setter seg ned med sin sønn en dag og spør om han har hørt om “blomsten og bien”.
“Det vil jeg ikke vite!” sier sønnen.
“Lov meg at du ikke sier noe om det!” bedyrer gutten mens tårene triller nedover kinnet hans.
Faren blir svært forundret, og spør gutten hva som er galt.
«Åh, pappa! Når jeg var 6 ble jeg fortalt at julenissen ikke fantes.
Når jeg fylte 7 fortalte du at påskeharen ikke var virkelig.
Og når jeg var 8 sa du at tannfeen bare var oppspinn…
Hvis du nå skal fortelle meg at voksne ikke puler – har jeg virkelig ingenting å leve for”!

__________________________________________________________

Foreldrene til lille Per har vært skilt i ca. et år. En dag når Per kommer hjem fra skolen, går han forbi rommet til moren hans. Døren står på gløtt, og fra rommet hører han moren stønne og si “Jeg trenger en mann! Jeg trenger en mann!”. Han titter inn og ser moren ligge naken på sengen, og hun gnir seg mellom beina med den ene hånden. Dette gjentar seg i flere dager. Men en dag han går forbi rommet hører han stønning, men denne gangen høres det ut som det er en mann der. Han titter inn, og der får han se mora og en fremmed man ligge på sengen og pul**. Da får Per en lys ide, han løper inn på rommet sitt kaster av seg klærne og legger seg på sengen, og han begynner å beføle seg mellom beina mens han sier “Jeg trenger en sykkel! Jeg trenger en sykkel!”

Grove vitser

Dette er ikke helt grove vitser, men syntes jeg måtte ta med noen bilder også.

Hvordan er det mulig

Prisen til årets mor går til:

Grove vitser

Hvem har vel ikke lyst på en enhjørning?

Enhjørning

Håper dere har likt ukens fredagshumor og grove vitser. Gikk dere glipp av tidligere fredagshumor finner du disse her:  Blondinevitser, vitser om menn, alle barna vitsersvenskevitservitser og mere vitser.

Ønsker dere alle en riktig god fredag og avslutter med denne videoen som forresten er hysterisk morsom:


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment