Blondinevitser

BlondinevitserEn god latter forlenger livet sies det … Hva passer da bedre enn å le litt? Her er noen blondinevitser fra blondinen selv he he.

Blondinevits i baren:

En blind mann i en bar roper til bartenderen: ”Vil du høre en blondinevits?” Mannen ved siden av ham lener seg bort og hvisker:

”Før du forteller den vitsen er det noe du bør vite. Bartenderen er blond, dørvakta er blond. Jeg er 1.82, veier 90 kilo og har svart belte. Fyren som sitter ved siden av meg er 1.90, veier 100 kilo og spiller rugby. Fyren på din andre side er 2 meter høy, nærmer seg 130 kilo og er bryter. Er du sikker på at du vil fortelle den vitsen?” Den blinde mannen svarer:

”Nei, ikke hvis jeg må forklare den fem ganger.”

Utroskap?

Tror mannen min er utro, sa blondinen til advokaten. Hvorfor tror du det? Jo, blodprøver viser at han ikke er far til barna våre!

Gårdsjente

Blondinen fikk i oppdrag å gå ut på jordet å hente litt melk til kaffen
Etter en stund kom hun sliten tilbake med en liten skvett i en kopp.
Bonden : Var det alt du fikk til.
Blondinen : Den hadde jo bare en spene.

Blondinevitser (1)Blondiner er ikke lenger hva de en gang var …

En blondine kommer inn i en bank i Oslo og ber om å få et lån. Hun sier hun skal nedover i Europa på forretningsreise i to uker og er nødt til å låne 5.000,- kroner. Bankmannen sier at han må ha en form for sikkerhet for lånet. Blondinen gir ham da nøklene til en splitter ny Mercedes som står parkert utenfor banken. Dette fungerte fint og banken aksepterte bilen som sikkerhet for lånet. Bankmannen og de andre i banken får seg alle en god latter på blondinens bekostning som bruker en Benz til 1.8 millioner som sikkerhet for et lån på 5.000,- kroner. Bankmannen kjører bilen ned i bankens garasje og parkerer den. To uker senere kommer blondinen tilbake og betaler de 5.000,- samt renter på 31 kroner. Bankmannen sier til blondinen: ” Vi er meget glade for at De ville låne hos oss, men vi er alle en smule forvirret … mens De var borte sjekket vi Dem og oppdaget at De er multimillionær – De behøver jo ikke å låne 5.000,- kroner …?” Blondinen svarer: ” Hvor ellers i Oslo kan jeg parkere bilen min i to uker for 31 kroner.

Vrien jakt

En blondine, en brunette og en rødtopp gikk seg vill i skogen mens de var på jakt. Alle tre hadde en hagle med to kuler. De gjorde opp et bål, og så gikk rødtoppen ut på jakt. Hun kom tilbake med to kaniner. De to andre sa: ”Wow, hvordan skjedde dette?” Rødtoppen svarte:

”Jeg fant spor. Fulgte sporene. Jeg så kaniner. Kaninene skjøt fart. Jeg skjøt. Kaninene stoppet.” Så gikk brunetten på jakt, og kom tilbake med to rådyr. De to andre spurte:

”Oi, hvordan skjedde dette?” Brunetten svarte: ”Jeg fant spor. Fulgte sporene. Jeg så rådyr. Rådyrene skjøt fart. Jeg skjøt. Rådyrene stoppet.” Så dro blondinen på jakt, og kom kravlende tilbake, blodig og mørbanket. De to andre spurte: ”Oi, hvordan skjedde dette?”

”Jeg fant spor. Fulgte sporene. Jeg så et tog. Toget skjøt fart. Jeg skjøt. Toget stoppet ikke.”

Blondinen og buktaleren

En ung buktaler underholder på klubber og stopper for å ha et show på en pub i en liten by. Han skal gjennom sin vanlige rutine av dumme blondine vitser når en stor blond kvinne på fjerde rad står på stolen og sier,
“OK dust. Nå har jeg hørt nok av dine nedsettende blondine vitser. Hva får deg til å tro at du kan generalisere kvinner på den måten? Hva har en persons fysiske attributter å gjøre med sin verdi som et menneske? Det er gutter som deg som hindrer kvinner som meg fra å bli respektert på jobben og i samfunnet mitt, for å nå mitt fulle potensial som en person … fordi du og din type fortsetter å opprettholde diskriminering, ikke bare av blondiner, men av kvinner generelt … alt i navnet av humor.»
Oppskjørtet, begynner buktaleren å be om unnskyldning, da blondinen avbryter, “Du holder deg ut av dette gutt, jeg snakker til den lille jævelen på kneet ditt!”

Blondinevitser (4)Teamarbeid

Tre blondiner hadde fått sommerjobb i parkvesenet.
En dag hadde de fått en jobb i en stor park.
Folk som gikk forbi beundret tempoet deres.
En eldre herre stoppet opp og så på de en stund, men skjønte ikke helt hva de bedrev.
Den ene gravde hull og den andre fylte det straks igjen.
Etter å ha sett på de en stund måtte han spørre hva de gjorde.
Jo, svarte de. Vi planter trær, egentlig er vi tre på laget, men hun som setter ned trærne er syk idag.

Mister lasten

Ei blondine kjører bak en lastebil og gir signal til sjåføren om å stoppe, sjåføren stopper og blondine sier ”du mister lasten din”, sjåføren bare kjører videre. Etter litt gir blondinen signal om at han skal stoppe igjen og hun sier ”du mister lasta di!” sjåføren bryr seg ikke og kjører videre. Etter litt gir blondinen signal om at sjåføren skal stoppe og sjåføren sier ”du, det er midt på vinteren, og jeg er ute og strør.

En blondinevits til

Hørt om blondinen som gikk fra forstanden?
I ti år jobbet hun på bordell.
Så fant hun ut at de andre jentene tok penger for det!

Håper dere liker blondinevitser for her kommer enda en

Blondinen ringte politiet og sa: Konstabel, det står to kikkere utenfor badevinduet mitt og glaner på meg mens jeg dusjer! Kan dere vennligst komme og jage vekk den lille tjukke!

Heldig tidspunkt

Naturfagslæreren sa til klassen: ”Oksygen er helt nødvendig for å overleve. Det ble oppdaget i 1773.” Den blonde studenten utbrøt:

”Takk Gud for at jeg ble født etter 1773!”

Blondinen og politikvinnen

En blondine kommer kjørende i sin sportsbil og blir stoppet av en blond politikvinne.
– Kan jag få se førerkortet ditt?
Blondinen leter i håndvesken och sier stresset: – Hvordan ser det ut?
– Firkantet og det er bilde av deg på den, sier politikvinnen.

Blondinen tar opp et firkantet speil og gir denne til politikvinnen.
Politikvinnen titter på den, leverer den tilbake til blondinen og sier – Du kan kjøre, jeg visste ikke at du var politi du også!

Den blonde konen

Etter 45 års ekteskap kommer den blonde konen hjem og finner mannen i ferd med å pakke.

Jeg holder ikke ut lenger. År etter år uten annet enn krangling, kjefting og ballade. Nå reiser JEG!
Blondinen blir stående å se på mannen mens han strever seg ut av døra med koffertene. Så spring hun inn på soverommet og griper en koffert hun også og roper -Vent på meg! Jeg er også lei, jeg blir med…

Blondinen var på ferie i Australia…

En blondine på ferie i Australia ønsket å kjøpe et par krokodillesko på et marked, men ble snurt da skoselgeren ikke gikk med på hennes forsøk for å prute ned prisen.

«Greit. Jeg drar og skaffer meg krokodillesko på egenhånd,» sier hun og drar avgårde.

På ettermiddagen da skoselgeren var på vei hjem fra markedet la han merke til den samme blondinen stående i myra til livet med en rifle i hånda. Selgeren kaster seg ut av bilen og løper mot blondinen idet han ser henne løfte rifla og skyte. Før han når blondinen ser han henne dra en død krokodille opp på land, der han også ser to andre døde krokodiller. Akkurat i det han når bort til henne og skal spørre henne om hva hun driver med, ruller blondinen krokodillen over på rygger og utbryter:

«Fillern! Denne er også barbeint!»

“De vil bare se underbuksene dine!”

En ung, blond jente likte å gå med skjørt på skolen.

En dag sa en gutt at hvis hun klatret opp flaggstangen, ville hun få en eske med muffins. Hun klatret opp flaggstangen, og alle guttene i skolegården kunne se underbuksene hennes.

Da hun kom hjem, skrøt hun til moren sin om hva hun hadde gjort. Moren var sint, og skjønte at guttene bare ville se opp skjørtet hennes. Hun ba datteren om å ikke klatre opp flaggstangen igjen.

Den neste dagen spurte gutten henne om hun ville klatre opp flaggstangen mot en pose med sukkertøy. Hun klatret opp, og alle kunne se underbuksene hennes igjen.

Når hun kom hjem, fortalte hun moren hennes om det. Moren var sint, og sa at hun ikke skulle klatre i flaggstangen. “De vil bare se underbuksene dine!”

Den neste dagen spurte den samme gutten om hun ville klatre opp flaggstangen mot en eske med smultringer, så hun klatret opp igjen.

Da hun kom hjem og fortalte moren hva hun fikk for å klatre opp i flaggstangen, var moren sint og sa, “Jeg fortalte deg at de bare vil se underbuksene dine!”

“Men mamma”, svarte jenta, “denne gangen var jeg smart nok til ikke å ha på noen.”

Blondinevitser (2)

Her kommer noen kjappe blondinevitser:

 • Vet du hvorfor blondiner ikke kan stå på vannski?  De legger seg med en gang de blir våte mellom beina.
 • Hvorfor kan ikke blondiner svømme bryst? De legger seg på rygg hver gang de blir våte mellom bena.
 • Vet du hva moren sier til blondina før hun drar på byen?  – Er du ikke i seng før klokka tolv får du komme hjem.
 • Vet du hva du kaller ei blond svigermor? – Kollisjonspute…
 • Vet du hvorfor blondina går med ørevarmere hele tiden? – For å unngå gjennomtrekk.
 • Vet du hva parringskallet til blondina er? – Jeg er sååååå full.
 • Vet du hva parringskallet til den stygge blondina er? – (skrikende) “Jeg sa jeg er full!”
 • Hva sier en blondine etter sin femte orgasme? – Spiller dere alle på samme fotballag?
 • Hvordan slår en blondine på lyset etter å ha hatt sex? – Hun åpner bildøra.
 • Hva kaller man en bag med to blondinehjerner i? –  Airbag.
 • Hva kaller man en blondine som slår hjul? – Blondine- brunette- blondine brunette…
 • Vet du hva man kaller en flue som surrer rundt i hodet på en blondine? – Lost in Space.
 • Vet du hvorfor en blondine har èn hjernecelle mer enn en hest ? – For at hun ikke skal drite i 17.mai-toget.
 • Hvorfor går blondinen frem og tilbake når hun dusjer? -Fordi det står wash and go på shampoflasken.

Folketelling

En mann banker på døren til ei blondine, og hun åpner opp.
Blondinen sier:
Hei, – hva vil du? Selger du noe?
Mannen:
Nei, jeg kommer fra avdelingen for folketellingen.
Blondinen :
Eh…du kommer fra…eh…hva var det du sa?
Mannen:
Fra avdelingen for folketellingen. Vi forsøker å finne ut hvor mange mennesker det finnes i Norge.
Blondinen :
Da kaster du bort tiden. Jeg har ingen anelse jeg.

8 barn

Blondinen og en klassevenninne kom i prat:
Har du fått noen barn?
Ja,
åtte gutter!
åtte gutter! Det var da utrolig. Hva heter de da?
De heter Anders
Alle sammen?
Ja, det er så kjekt når det er middag! Da roper jeg bare Anders!
Hvis du bare skal rope på en da?
Nei, da sier jeg etternavnet!

Motorolje

Ei blondine svinger inn på bensinstasjonen, går ut av bilen og åpner panseret for å sjekke oljen. Etter noen sekunder med intelligent blondinetenking, tar hun tak i peilepinnen og trekker den ut. Hun ser ikke noe olje og setter den ned og trekker den ut igjen. Fortsatt ikke noe olje, så hun går inn til en av servicefolka.

Unnskyld, men kan jeg få kjøpt en lenger peilepinne ?

Kan jeg spørre om hva du skal med en lenger peilepinne ?

undrer mannen.

Fordi denne ikke er lang nok til å rekke ned til oljen.

Brann

Hva gjør en blondine når datamaskinen tar fyr?

Hun trykker på slettetasten.

God danser

Du er sannelig god til å danse. Det er noe annet enn den teite blondinen jeg møtte på festen i fjor.

Jeg har farget håret!

Julaften

Den ene blondine til den andre:

Ååå, det er jul på en fredag i år.

Den andre:

Åhh nei, bare det ikke blir den 13.

Da gjenstår det bare å ønske deg en riktig god helg. Håper du har ledd masse, jeg har dessverre ikke ledd så mye da det var flere av vitsene jeg ikke forstod. Hi hi 😉

DuppeDilla - duppeditter på nett

No Responses

Add Comment