Blondinebloggeren

Jeg er født i 1980, alder får dere regne ut selv 🙂 Er blond, men dette gjelder kun håret ikke intelligensen 😉

MEG

Har en 100 % prosent jobb på Økeren som jeg trives godt i. Liker å trene på SATS, styrke og saltimer. Elsker å sykle ute i marka, har vært med på siste etappe på Styrkeprøven som er Eidsvoll-Oslo, i år blir 3. gang.

Sammen med mannen min har vi investert i eiendom for utleie, går en spennende tid i møte.

Jeg driver med hest på fritiden, red noen år i tenårene. Tok opp ridningen igjen sommeren 2012. Fra august 2013 har jeg ridd fast 1 gang i uken på rideskolen til Fortuna Rideklubb og  de siste 6 mnd har jeg hatt hest på fôr. Målet er egen hest etterhvert. Har bloggen  http://voksenridning.com/ som dere kan gå inn på for å lese mer om ridningen og se flere bilder.

 

 

Dette bilde er tatt første ridetimen jeg hadde etter 15 år uten hest. Den  16.07.12 hadde jeg ridetime på Stall-Z på Araberen Ar-Raqis.
Air-Raqis

Dette er bilde av min første fôrhest, Kahala:

Kahala

Min andre fôrhest Knotten:

Knotten

Min 3. fôrhest, Vesla

Treningshelg

Min siste fôrhest som også ble min første egen hest, Kvikk. Kvikk ble min 01.03.16

Kvikk

Kvikk - døgnet (5)


DuppeDilla - duppeditter på nett

Add Comment